Certificering

Vi er certificeret efter DS/EN ISO 1090-1

Det garanterer, at vi altid leverer alle former for stål- og bærende konstruktioner, så de lever op til de krav, standarder og tolerancer, der gælder inden for byggeriet i Danmark. Derved er I sikre på, at de produkter vi leverer til jeres byggeri altid passer og kan holde i mange år fremover.

Høj kvalitet fra start til slut

Ud over den overordnede certificering er alle medarbejdere faguddannede og opdateret med de nyeste teknikker og den nyeste viden inden for deres fagområde. Intet overlades til tilfældighederne og alt efterkontrolleres og testes undervejs i produktionen.

icon icon

Private hjem

Har I brug for en ny flot carport i stål, en inden- eller udendørs tappe i stål eller smedejern eller en ny altan, kan vi levere den helt rigtige løsning, der bliver designet præcist til jeres bolig.

Se eks. på vores leverancer her →
icon icon

Virksomheder

Uanset om I har brug for en lille specialdel til jeres byggeri eller skal bruge stålhaller, trapper eller andre stålkonstruktioner i virksomheden, kan vi være med fra ide til færdig montage.

Se eks. på erhvervsleverancer →
icon icon

Offentlige områder

Ligegyldigt hvilke behov I har for specialproducerede stålkonstruktioner til jeres byggeri, kan vi konstruere, producere og levere. Vi er EN 1090-1 certificerede og lever op til alle lovkrav.

Se eks. på offentlige leverancer →
icon icon

Vi spænder vidt

Har I brug for specialkonstruktioner i stål til byggeriet eller industrien, så kan vi levere. Intet er for småt og intet er for stort. Vores produktion spænder vidt og her er plads til alle typer opgaver og kunder.

Se vores mange forskellige leverancer →