VI TILBYDER

Uanset hvilke former for smede- og stålkonstruktioner, der er brug for i byggeriet, kan vi levere dem på nøjagtige mål og i præcis den udformning, der er brug for. Vi kan konstruere enhver form for bygningsdel fra bunden, kvalitetssikre, producere og montere den. Vi gør kort sagt det muligt, der volder jer problemer!

Hos Vollerup Smedeland kan vi producere alt lige fra de mindste, uundværlige metaldele og op til stålkonstruktioner i de helt store dimensioner på helt præcise mål og i den aftalte kvalitet.

I vores produktion kan vi således håndtere:

  • Konstruktion og tegning i AutoCad / inventor 2D eller 3D
  • Savning af jern og metal i store dimensioner helt op til 1 meter i bredden!
  • Klipning og bukning I dimensioner op til 3 meter i bredden og 10 mm i tykkelsen!
  • Slyngrensning af alle emner for afrensning før videre forarbejdning (80 cm – 60 cm – 15 meter)!
  • Fin plasmaskæring i str. 2×6 m. der giver fine og jævne konturer og former i stålplader!
  • Robotsvejsning med emne-fikstur, der kan håndtere emner med en længde på op til 6.500 mm, en diameter på maksimalt 1.900 mm og vægt op til 2.000 kg!
  • Svejsning efter alle metoder – Certifikatsvejsning, MIG, MAG og CO2
  • Lokning, stansning, pladevalsning, rørvalsning, nitning, boring mv.

Vi kan også udføre montage hos jer med

  • Fuldt udrustede montageteams
  • Egen kranbil og egne lifte

Vi er er DS/EN ISO 1090-1-certificerede. Det er jeres garanti for, at vi altid leverer gennemtestede og afprøvede stålkonstruktioner, der kan holde i mange år fremover og kan klare alle forudsete belastninger.

Vores 25 meget erfarne og fagligt kompetente medarbejdere har stor erfaring med alle former for produktion og montage af smede- og stålkonstruktioner til byggeri hos både privat, erhverv og offentlige institutioner. Vi kan fungere som både under- og totalentreprenør.

Hos Vollerup Smedeland får I altid stor knowhow og gennemprøvet kvalitet til tiden!

icon icon

Private hjem

Har I brug for en ny flot carport i stål, en inden- eller udendørs tappe i stål eller smedejern eller en ny altan, kan vi levere den helt rigtige løsning, der bliver designet præcist til jeres bolig.

Se eks. på vores leverancer her →
icon icon

Virksomheder

Uanset om I har brug for en lille specialdel til jeres byggeri eller skal bruge stålhaller, trapper eller andre stålkonstruktioner i virksomheden, kan vi være med fra ide til færdig montage.

Se eks. på erhvervsleverancer →
icon icon

Offentlige områder

Ligegyldigt hvilke behov I har for specialproducerede stålkonstruktioner til jeres byggeri, kan vi konstruere, producere og levere. Vi er EN 1090-1 certificerede og lever op til alle lovkrav.

Se eks. på offentlige leverancer →
icon icon

Vi spænder vidt

Har I brug for specialkonstruktioner i stål til byggeriet eller industrien, så kan vi levere. Intet er for småt og intet er for stort. Vores produktion spænder vidt og her er plads til alle typer opgaver og kunder.

Se vores mange forskellige leverancer →