Altaner og balkon

Altaner til moderne boligbyggeri – både nybyg og renovering

Vi har igennem årene leveret altaner til en række byggerier og har således en betydelig kompetence i konstruktion og montering af altaner.

Vi producerer altanerne på eget værksted og står også for den efterfølgende montage, hvor vi har hjælp af vores montageteams samt egen kranbil.

Vi laver altaner i henhold til de specifikationer bygherren måtte ønske eller vi kan komme med forslag til konstruktioner. Vi har en fleksibel produktion og kan producerer alle former for altaner.

Vi har erfaring i at producere til større byggerier, hvor prisen spiller en stor rolle. Vi kan derfor hjælpe med produkttilpasninger som kan være med til at sænke omkostningerne.

Vi tilbyder alle former for rækværk, afdækning og bund

Vi arbejder med individuelle løsninger – og kan derfor tilbyde alle former for rækværk, afdækning og bund.
Vi arbejder sammen med en række producenter, der gør det muligt at sammensætte altanen så den matcher de ønskede behov. Samtidig kan vi selv lave til konstruktioner og tilpasninger som måtte være nødvendige for at få et udtryk, der matcher bygningen.

Dsc 6117
Dpp 0633
Dpp 0604
Billeder Fra Messe 108
icon icon

Private hjem

Har I brug for en ny flot carport i stål, en inden- eller udendørs tappe i stål eller smedejern eller en ny altan, kan vi levere den helt rigtige løsning, der bliver designet præcist til jeres bolig.

Se eks. på vores leverancer her →
icon icon

Virksomheder

Uanset om I har brug for en lille specialdel til jeres byggeri eller skal bruge stålhaller, trapper eller andre stålkonstruktioner i virksomheden, kan vi være med fra ide til færdig montage.

Se eks. på erhvervsleverancer →
icon icon

Offentlige områder

Ligegyldigt hvilke behov I har for specialproducerede stålkonstruktioner til jeres byggeri, kan vi konstruere, producere og levere. Vi er EN 1090-1 certificerede og lever op til alle lovkrav.

Se eks. på offentlige leverancer →
icon icon

Vi spænder vidt

Har I brug for specialkonstruktioner i stål til byggeriet eller industrien, så kan vi levere. Intet er for småt og intet er for stort. Vores produktion spænder vidt og her er plads til alle typer opgaver og kunder.

Se vores mange forskellige leverancer →