Haller

Alle former for stålhaller

Vi tilbyder alle former for stålhaller, herunder bl.a.

  • Industrihaller
  • Landbrugshaller
  • Maskinhaller
  • Staldbygninger
  • Ridehaller

Isolerede haller eller uisolerede haller

Vi har erfaring med begge typer og kan hurtigt give dig et overslag over købsprisen på en standardhal. Vi producerer selv spærene og kan derfor tilpasse hallen lige præcis til dine behov.

Totalentreprise eller underentreprise

Vi tilbyder at stå enten som totalentreprenør eller som underentreprenør. Vi står selv for produktion af stålkonstruktionerne og den efterfølgende montage. Vi har også stor erfaring med den efterfølgende beklædning, montering af porte mv.

Vi har ansat murer og tømrer og har samtidig samarbejde med eksterne murer og tømrerfirmaer.

Dsc 6107
Dpp 0689
Dpp 0647
Im000021
icon icon

Private hjem

Har I brug for en ny flot carport i stål, en inden- eller udendørs tappe i stål eller smedejern eller en ny altan, kan vi levere den helt rigtige løsning, der bliver designet præcist til jeres bolig.

Se eks. på vores leverancer her →
icon icon

Virksomheder

Uanset om I har brug for en lille specialdel til jeres byggeri eller skal bruge stålhaller, trapper eller andre stålkonstruktioner i virksomheden, kan vi være med fra ide til færdig montage.

Se eks. på erhvervsleverancer →
icon icon

Offentlige områder

Ligegyldigt hvilke behov I har for specialproducerede stålkonstruktioner til jeres byggeri, kan vi konstruere, producere og levere. Vi er EN 1090-1 certificerede og lever op til alle lovkrav.

Se eks. på offentlige leverancer →
icon icon

Vi spænder vidt

Har I brug for specialkonstruktioner i stål til byggeriet eller industrien, så kan vi levere. Intet er for småt og intet er for stort. Vores produktion spænder vidt og her er plads til alle typer opgaver og kunder.

Se vores mange forskellige leverancer →