Stål til byggeri

Bjælker, søjler og spær i alle former og størrelser

Vi er specialister i både standard og specialspær. På vort værksted forstår vi selv opskæring og svejsning af metalspær, søjler og bjælker. Vi kan derfor producere lige præcis de konstruktioner der er behov for – og med kort leveringstid.

Efterbehandling efter behov. Vi slyngrenser og maler selv. Samtidig har vi fast samarbejde med virksomheder der kan håndterer andre former for efterbehandling.

Alle former for beslag

Vi producerer selv alle former for specialbeslag til byggerier. På vort værksted kan vi bl.a. håndtere opskæring, svejsning, klipning, valsning, lokning, standsning, slyngrensning og vådlakering.

Vi producerer også beslag til producenter af limtræ og beton. Send din tegning, hvorefter vi producerer det du måtte have behov for i de stålkvaliteter der kræves.

Afstivninger

Vi producerer alle former for afstivninger og understøtninger til byggerier. Det være sig til specialopbygninger eller blot almindelig afstivning eller understøtning af byggerier.

Vi står gerne for montering med egne montageteams samt egen kranvogn. Det sikrer en hurtig og effektiv levering samt montering til tiden.

Dpp 0683
Dpp 0618
Billeder Fra Messe 081
icon icon

Private hjem

Har I brug for en ny flot carport i stål, en inden- eller udendørs tappe i stål eller smedejern eller en ny altan, kan vi levere den helt rigtige løsning, der bliver designet præcist til jeres bolig.

Se eks. på vores leverancer her →
icon icon

Virksomheder

Uanset om I har brug for en lille specialdel til jeres byggeri eller skal bruge stålhaller, trapper eller andre stålkonstruktioner i virksomheden, kan vi være med fra ide til færdig montage.

Se eks. på erhvervsleverancer →
icon icon

Offentlige områder

Ligegyldigt hvilke behov I har for specialproducerede stålkonstruktioner til jeres byggeri, kan vi konstruere, producere og levere. Vi er EN 1090-1 certificerede og lever op til alle lovkrav.

Se eks. på offentlige leverancer →
icon icon

Vi spænder vidt

Har I brug for specialkonstruktioner i stål til byggeriet eller industrien, så kan vi levere. Intet er for småt og intet er for stort. Vores produktion spænder vidt og her er plads til alle typer opgaver og kunder.

Se vores mange forskellige leverancer →