Trapper

Trapper, adgangsdæk mv.

Vi har betydelig erfaring i at lave alle former for adgangsveje til bolig og erhvervsbyggeri. Vi påtager os gerne hele stålopgaven i forbindelse med bygning af boligejendomme. Vi hjælper også gerne med at komme med forslag til løsninger – herunder forslag der kan være med til at sikre en effektiv løsning samtidig med at priser fastholdes på et konkurrencedygtigt niveau.

Både indvendige og udvendige løsninger

Vi har igennem tiden lavet en række løsninger, der sikrer velfungerende og smukke adgangsforhold både indendørs og udendørs. Vi arbejder med alle typer materialer og der er tale om individuelle løsninger der matcher de konkrete behov.

Kvalitet og finish i top

Arbejdet udføres af fagfolk, der sætter en ære i at lave løsninger, der fremhæver materialerne og de valgte løsninger.

Dsc 6117
Dpp 0635
Altanertrapper 042
Im001704
icon icon

Private hjem

Har I brug for en ny flot carport i stål, en inden- eller udendørs tappe i stål eller smedejern eller en ny altan, kan vi levere den helt rigtige løsning, der bliver designet præcist til jeres bolig.

Se eks. på vores leverancer her →
icon icon

Virksomheder

Uanset om I har brug for en lille specialdel til jeres byggeri eller skal bruge stålhaller, trapper eller andre stålkonstruktioner i virksomheden, kan vi være med fra ide til færdig montage.

Se eks. på erhvervsleverancer →
icon icon

Offentlige områder

Ligegyldigt hvilke behov I har for specialproducerede stålkonstruktioner til jeres byggeri, kan vi konstruere, producere og levere. Vi er EN 1090-1 certificerede og lever op til alle lovkrav.

Se eks. på offentlige leverancer →
icon icon

Vi spænder vidt

Har I brug for specialkonstruktioner i stål til byggeriet eller industrien, så kan vi levere. Intet er for småt og intet er for stort. Vores produktion spænder vidt og her er plads til alle typer opgaver og kunder.

Se vores mange forskellige leverancer →