Hvem er Vollerup Smedeland

Ligegyldig om I har brug for en ny trappe i stål eller smedejern, en ny altan eller der er brug for at få rejst en ny stålhal, så står vi klar til at hjælpe jer. Hos Vollerup Smedeland ånder og lever vi for alle former for stålkonstruktioner til byggeriet og tilknyttede opgaver. Fra den mindste specialskrue og til kæmpe stålbygninger.

Har du brug for en stabil og indlevende samarbejdspartner til dit byggeri, kan vi hjælpe jer hele vejen fra ide og til færdig konstruktion. Vi tror på langvarige kunderelationer og sætter os derfor altid grundigt ind i, hvilken betydning det vi skal levere, får for jer og jeres hverdag. For hos os er jeres projekt ikke bare en opgave, der skal løses!

Stålkonstruktioner til byggeriet

Vollerup Smedeland leverer stålkonstruktioner til byggerier og tilknyttede opgaver. Vi kan være med lige fra det indledende design over produktion og til montage og opsætning af den færdige konstruktion hos jer.

For os handler det om at levere den perfekte løsning. Derfor er vi meget løsningsorienterede i vores måde at arbejde på. Afhængig af opgaven kan vi også påtage os rollen som både under- eller totalentreprenør.

  • Vi laver alt lige fra mindre reparationer til færdige stålhaller.
  • Vi har egen konstruktionsafdeling, eget maskinværksted, egne montageteams og egen kranbil.
  • Vi tegner i AutoCad / inventor 2D og 3D
  • Vi arbejder primært med stål, men vi har også egen murer og tømrer. Endvidere samarbejder vi med en lang række faste, eksterne samarbejdspartnere inden for byggeriet.

Leverandør til private, firmaer og det offentlige

Uanset om du er privatperson, et firma eller en offentlig institution eller virksomhed, kan vi hjælpe med jeres behov for specialkonstruerede stålkonstruktioner. Vi kan klare alt lige fra carporten eller smedejernstrappen til privaten og til nye stålhaller og andre former for stålkonstruktioner til byggeriet.

Alle kunder bliver behandlet ens og ingen er for lille eller for stor for os.

Vollerup Smedeland

Vi råder i dag over 2.000 m2 veludstyrede produktionshaller med tilhørende administration og teknisk afdeling. Her kan vi klare alt fra den mindste opgave og op til de helt store konstruktioner.

Vollerup Smedeland beskæftiger i dag omkring 25 medarbejdere. Firmaet blev etableret i 1983 af Henrik Bladt og Nis Tingleff, der begge er aktive i den daglige ledelse af virksomheden.

Vi ser frem til at høre mere om netop jeres opgave. Giv os et ring, send os en mail, eller brug kontaktformularen her på siden.

icon icon

Private hjem

Har I brug for en ny flot carport i stål, en inden- eller udendørs tappe i stål eller smedejern eller en ny altan, kan vi levere den helt rigtige løsning, der bliver designet præcist til jeres bolig.

Se eks. på vores leverancer her →
icon icon

Virksomheder

Uanset om I har brug for en lille specialdel til jeres byggeri eller skal bruge stålhaller, trapper eller andre stålkonstruktioner i virksomheden, kan vi være med fra ide til færdig montage.

Se eks. på erhvervsleverancer →
icon icon

Offentlige områder

Ligegyldigt hvilke behov I har for specialproducerede stålkonstruktioner til jeres byggeri, kan vi konstruere, producere og levere. Vi er EN 1090-1 certificerede og lever op til alle lovkrav.

Se eks. på offentlige leverancer →
icon icon

Vi spænder vidt

Har I brug for specialkonstruktioner i stål til byggeriet eller industrien, så kan vi levere. Intet er for småt og intet er for stort. Vores produktion spænder vidt og her er plads til alle typer opgaver og kunder.

Se vores mange forskellige leverancer →